Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

block6

.

About

TechClue

Techclue Is A Multi layout Style Blogger Template. You Can Use This Template For Education Site As Well As For Simple Magazine Sites. Techclue Is The Perfect Combination Of Design.We install Lots Of Features Like Responsive Layout, SEO Optimization Etc.

Recent Posts

Un produs Blogger.

Translate

Followers

Faceţi căutări pe acest blog

Popular Posts

miercuri, 21 septembrie 2011

Ultimul răcnet în Marea Britanie: lupte în cuşti, între copii

Unknown     13:37    

Că brutalitatea domină societatea britanică nu este niciun secret, ultima dovadă fiind oferită de aşa-zisele revolte produse luna trecută în mai toate oraşele importante ale ţării. Numai că înregistrarea unei gale de lupte organizate pentru combatanţi copii, unii chiar în vârstă de numai opt ani, publicată de cotidianul Daily Mail a pus pe jar opinia publică din Albion.


Înregistrarea a fost efectuată marţi noapte, într-un club din Preston, Lancashire, evenimentul desfăşurându-se cu casa închisă, o dovadă în plus pentru interesul morbid al publicului, majoritar adult, pentru asemenea competiţii.

Luptele care se desfăşoară în sistemul MMA, un mixaj de arte marţiale, au parte de toate ingredientele show-urilor profesioniste, fiind precedate de apariţii înfiorătoare ale luptătorilor, înveliţi în halate şi primind încurajările fanilor, dar şi presărate, în timpul pauzelor, de prestaţii ale binecunoscutelor showgirls, cele care, în ţinute mai mult sau mai puţin decente, anunţă începerea proximei runde.Sursa:Jurnalul National

0 comentarii :

© 2011-2014 Info Ziare. Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.